Gennemgang af Garmin Connect+ efter en uge: 3 funktioner, jeg kan lide, og 3 jeg ikke kan lide
Er Garmins abonnementsservice det værd?

- Garmin Connect+ ydeevne-dashboard oversigt
- Garmin Connect+ som #2: Live aktivitetstracking til styrketræning
- garmin connect+ som #3: at kunne sige, at AI ikke er interessant
- Garmin Connect+ kan ikke lide #1: Aktiv intelligens er ikke særlig smart
- Garmin Connect+ kan ikke lide #2: Aktiv intelligens vises kun for nylige aktiviteter
- garmin connect+ kan ikke lide #3: Prøveperioden er for kort
Nyheden om Garmins lancering af en abonnementsservice har vakt blandtede reaktioner blandt de dedikerede brugere. Den langsigtede succes for Garmin Connect+ afhænger af, om de ekstra funktioner retfærdiggør abonnementsprisen. I øjeblikket koster Garmin Connect+ 6,99 USD om måneden eller 69,99 USD årligt, med en gratis 30-dages prøveperiode, hvor man kan udforske de nye funktioner, herunder en AI-drevet sundheds- og aktivitetsrådgiver kaldet Active Intelligence. Efter at have brugt nogle af de bedste Garmin watches siden 2017, startende med Garmin Forerunner 935, blev jeg overrasket over at se mærket introducere en abonnementsmodel. I løbet af den sidste uge har jeg testet tjenesten for at vurdere, om den er pengene værd. Mine første indtryk—både positive og negative—er nedenfor. Jeg har endnu ikke testet den nye LiveTrack-funktion eller set væsentlige opdateringer til Garmins træningsplaner, men jeg har nogle tanker om de andre nye funktioner, især anger from its core userbase, som tilbyder innovative indsigter til at støtte din fitnessrejse.
Garmin Connect+ ydeevne-dashboard oversigt


Det er ikke nye data, men en frisk og engagerende måde at vise dem på. Data-drevne atleter og fitnessentusiaster vil nyde at analysere disse indsigtsfulde grafer og statistikker for at optimere deres præstationer.
Garmin Connect+ som #2: Live aktivitetstracking til styrketræning
Når du starter en indendørs træning på dit smartwatch, vises en liveaktivitet i den tilknyttede app på din telefon. Når du trykker på den, vises realtidsstatistikker for træningen. Denne funktion ligner de live tracking-muligheder, der findes på mange fitnessenheder, såsom Extender-funktionen, som findes på nogle mærker, og som ofte tilbydes gratis på populære smartwatches som Apple Watch. Dog giver Garmins Live Activity-funktion mere detaljerede indsigter under styrketræning, hvilket giver dig et omfattende overblik over dine fremskridt i realtid.

Ved at følge vejledende træningspas i din tilknyttede app på dit smartwatch kan du se korte animationer, der viser øvelser som squats, sammen med oplysninger om de målrettede muskler, sæt og gentagelser. Denne funktion er især nyttig, hvis du er i tvivl om, hvordan visse øvelser skal udføres. Desuden er det lettere at tjekke dine træningsstatistikker og se øvelsesanimationer på din telefon end på dit ur under aktiviteter som armbøjninger og planker, hvilket gør din fitnessrejse mere tilgængelig og motiverende.
garmin connect+ som #3: at kunne sige, at AI ikke er interessant
Jeg er endnu ikke imponeret over funktionen Active Intelligence, men jeg værdsætter, at den lader mig bedømme oplysningerne som enten interessante eller ej. Jeg håber, at min regelmæssige feedback om, hvornår de AI-drevne råd ikke er nyttige, vil hjælpe med at forbedre denne funktion over tid.
Garmin Connect+ kan ikke lide #1: Aktiv intelligens er ikke særlig smart

Som en premiumbruger af fitness-trackingapps er jeg vant til AI-genererede opsummeringer af mine træningspas, men Garmins AI-funktioner er i øjeblikket utilstrækkelige. I løbet af dagen giver de kun grundlæggende statistik, som jeg allerede kan se i appen eller på uret. Efter træningen er indsigten begrænset til enkel data som tempo, puls og forbrændte kalorier. Dette burde være en nøglefunktion i Garmins Connect+-platform, men lige nu giver det meget lidt ekstra værdi. Interessant nok er lignende korte opsummeringer af træningsbelastning og aktivitetsmålinger allerede tilgængelige gratis i Garmin-brugerfladen, hvilket gør de premium AI-funktioner mindre attraktive på nuværende tidspunkt.

Det misforstod også fuldstændigt en af mine løbeture, idet den påstod, at jeg holdt et konstant moderat tempo hele vejen, selvom jeg faktisk øgede indsatsen fra meget let til hurtigt. Det virker, som om den kun vurderer det samlede gennemsnitstempo i stedet for at analysere tempoet under løbet — selv avancerede fitness-apps er mere indsigtsfulde end det.
Garmin Connect+ kan ikke lide #2: Aktiv intelligens vises kun for nylige aktiviteter
En begrænsning ved Active Intelligence er, at den i øjeblikket kun giver et resumé af din seneste aktivitet. I modsætning til nogle fitness-apps tillader den ikke, at du kan se detaljerede rapporter for tidligere træninger. For eksempel, hvis du laver en hurtig styrketræning efter en løbetur eller kombinerer en løbetur med en indendørs cykeltur, afspejler AI-resuméet kun den seneste aktivitet. Tilsvarende, hvis du laver en nedkøling som en separat session, vil du kun se et resumé for den aktivitet, ikke din hovedtræning. Selvom disse resuméer ikke har været særlig nyttige indtil nu, ville det være hjælpsomt at kunne få indsigt i alle dine tidligere aktiviteter for at få et mere komplet billede af din fremgang.
garmin connect+ kan ikke lide #3: Prøveperioden er for kort
Garmin is not the first company to add a subscription service on top of the price you pay for one of its smartwatches, but others tend to offer long free trials to show off the extra features you get.
When you buy an Apple Watch Series 10 or Apple Watch Ultra 2 you get a three-month trial of Apple Fitness+, which gives you access to hundreds of instructor-led workouts, and you get a six-month trial of Fitbit Premium when you buy a Fitbit fitness tracker or Google Pixel Watch. By comparison, Garmin only gives you a 30-day trial.
Especially given that Active Intelligence is still described as a Beta feature and will be improved (hopefully) by user feedback, a longer free trial would be a good move from Garmin.